Om oss

Bromölla Camping & Vandrarhem


Bromölla Camping & Vandrarhem ligger vacker beläget vid Ivösjöns strand. Alldeles vid vattnet mellan centrum och den stora naturen finner du denna mysiga camping. Ni kommer nära naturen, och det finns mycket aktiviteter att välja mellan. Om du vill ut och cykla finns det många cykelleder att välja mellan. Du kan hyra cykel i receptionen. Vi har även kanot och roddbåt att hyra. På campingen finns en minigolfbana, motionsslingor i olika längder utgår från stranden nedanför campingen! Ivöstrands idrottspark finns inom gångavstånd.Den välskötta långrunda sandstranden bjuder till sköna bad stranden är barnvänlig med lekplats och grillplatser . För våra fyrfota vänner finns hundbad.

Med sitt geografiska läge mellan sjö och hav skapar Bromölla med omgivningar förutsätt- ningarna för rika naturupplevelser. Upplev lugn och ro, känn naturens läkande kraft. Gå i skog och mark och känna och höra naturens ljud.

I Bromöllatrakten finns många gamla välbevarade kyrkor. Gualövs kyrka är öppen som väg- kyrka. I Bromölla finns också en katolsk kyrka, S:t Petri, byggd på initiativ av polacker som kom under Första världskriget.

Hjärtligt välkomna!

GDPR

Enligt dataskyddsförordningen (”GDPR”) vill vi informera om att dina personuppgifter från webbformuläret kommer att behandlas. Vi sparar och behandlar personuppgifter om dig från ovanstående webbformulär, så som namn, telefonnummer och e-post. Syftet med en sådan behandling är för att kunna kontakta dig och besvara ditt meddelande. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är det samtycke som du lämnade innan du skickade in webbformuläret. Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Ett återkallande påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på e-post info@kalmarcamping.se .

Kontakta oss direkt