070 - 777 65 15

bromollacamping@telia.com

Scoutvägen 6

Följ oss på:

 

Om oss

Bromölla Camping & Vandrarhem ligger vacker beläget vid Ivösjöns strand. Alldeles vid vattnet mellan centrum och den stora naturen finner du denna mysiga camping där ni kommer mycket nära naturen trots centrumnära läget.
I Bromölla och runt Humleslingan ( vägen runt Ivösjön 55 km) finns mycket aktivt levande kultur. Och det finns minnesmärken från gångna tider från scanisaurier till nutid. Det finns otaliga möjligheter till sportiga aktiviteter inom gångavstånd finns Idrottspark, Rebel Park , Bowling cykel-och vandringsleder och fiske. Lite längre bort finns Wetlandi kanotcenter
På campingen kan du hyra båt, kanot och cyklar. Vi säljer fiskekort till Ivösjön.

 

Bromölla ligger i Skåne på gränsen till Blekinge och du kan med tåget snabbt nå såväl Sölvesborg o Karlshamn i Blekinge som Kristianstad , Malmö och Köpenhamn söderut.

Bromölla Camping & Vandrarhem

Med sitt geografiska läge mellan sjö och hav skapar Bromölla med omgivningar förutsättningarna för rika naturupplevelser. Upplev lugn och ro, känn naturens läkande kraft. Gå i skog och mark och känna och höra naturens ljud.

GDPR

Enligt dataskyddsförordningen (”GDPR”) vill vi informera om att dina personuppgifter från webbformuläret kommer att behandlas. Vi sparar och behandlar personuppgifter om dig från ovanstående webbformulär, så som namn, telefonnummer och e-post. Syftet med en sådan behandling är för att kunna kontakta dig och besvara ditt meddelande. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är det samtycke som du lämnade innan du skickade in webbformuläret. Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Ett återkallande påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på e-post info@kalmarcamping.se .